allergisymptomer

Nyd naturen uden nys

 

Lider du af allergisymptomer som astma, eksem, kløe, hoste, røde øjne, nysen, stoppet eller løbende næse?

I dag lider mange danskere af forskellige former for allergier og intolerancer, der ofte viser sig som høfeber, nældefeber, eksem, mave gener eller andre  overfølsomhedsreaktioner, som er med til at give ubehag og besværliggøre hverdagen.

Alle kan udvikle allergi, men du har større risiko for at udvikle allergi, hvis andre i din familie har det. I værste fald kan allergien indskrænke de daglige aktiviteter, skabe angst og volde store problemer i forbindelse med udendørsliv, måltider og samvær med husdyr.

Symptomerne afhænger af, hvor i kroppen overfølsomhedsreaktionen foregår, men ofte ses:

  • Reaktioner fra øjne og næse (høfeber)
  • Lunger (astma)
  • Hud (nældefeber)

Hvad er allergi?

Når man udvikler allergi, sker der en overreaktion i kroppens immunsystem over for ellers normalt uskadelige stoffer.

Vores immunsystem skal forsvare kroppen mod angreb af fremmede stoffer som fx virus, bakterier og parasitter.

Ved allergiudvikling danner kroppen antistoffer mod stoffer i omgivelserne, som normalt ikke er skadelige – der sker altså en “fejl” fra kroppens side. Disse normalt uskadelige stoffer kaldes allergener.

Du har størst risiko for at udvikle allergi over for de allergifremkaldende stoffer, som du dagligt er i kontakt med, fx dyr, husstøvmider og pollen.

Allergisymptomerne vil typisk vise sig kort tid efter, at du er blevet udsat for det, du ikke tåler. Reaktionen kan dog i nogle tilfælde også komme efter flere timer.

Hvad er årsagerne til allergi?

Årsagerne til at en allergi opstår, kan være meget komplekse, ofte spiller en dårlig tarmflora, sarte slimhinder og ydre miljøpåvirkninger en rolle for udviklingen af et overreaktivt immunforsvar.

Stress og kriser ses ikke sjældent også at have en medvirkende effekt ved udvikling af allergi.

Der ses en tendens til at allergi ofte rammer flere i samme familie.

Accepter det, der er
Give slop på det, det var
Hav tillid til det, der kommer

– Sonia Ricotti

Hvad kan zoneterapi hjælpe med?

Vidste du at zoneterapien kan lindre de værste symptomer ved allergi og intolerance. Det sker ved at den hjælper med at afbalancerer immunforsvaret og fordøjelsen, således at kroppen bliver bedre i stand til at skelne mellem hvilke stoffer der er skadelige og hvilke der ikke er skadelige for den og dermed mere afslappet i sin reaktion på allergener. Udover, at zoneterapi er en behagelig behandlingsform, vil du opleve en stor lindring af dine symptomer. Det kræver blot, at du starter et forløb op i god tid – gerne tre måneder før dine symptomer normalt topper. Har du kronisk allergi kan du til hver en tid starte et forløb op. Jeg har vi mange års gode erfaringer med zoneterapi i forbindelse med astma og allergi. Jeg arbejder altid med at finde årsagen til, hvorfor allergien er opstået, i modsætning til blot at lindre symptomerne.

Min erfaring er, at nogle klienter helt har kunnet droppet antihistamin eller astma medicin efter en periode med zoneterapi behandlinger. Det har givet dem en stor lettelse i hverdagen, at blive fri for medicinen, da allergi- og astma-medicin kan virke sløvende og på lang sigt belaste binyrerne. Zoneterapi er særdeles effektivt og virker. Jeg supplerer altid mine zoneterapibehandlinger med støttende samtaler i en tryg atmosfære.

Da zoneterapien virker udrensende, oplever mange klienter med allergisymptomer at disse symptomer forværres kortvarig efter de første zoneterapibehandlinger. Dette er helt normalt og aftager normalt efter et par behandlinger.

Hvad kan du selv gøre?

I forbindelse med zoneterapibehandlingen snakker vi samme om, hvad du selv kan gøre for at mindske allergisymptomer.

Det kan fx være dagligt tilskud af probiotika samt vitaminer og mineraler til at forbedre tarmfloraen og berolige immunforsvaret, .

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få inspiration og fif fra min og zonterapiens verden

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser