hovedpine & stress

Livet er mere end end en to-do liste

Zoneterapi er effektivt mod stress og hovedpine

Du kender det sikkert godt, uro, manglende koncentrationsevne, søvnproblemer og hjertebanken er nogle af de tegn, man skal være meget opmærksom på, når det gælder stress. Mange mennesker lever i dag i en hektisk hverdag, hvor de skal løbe hurtigere og hurtigere. Det kan have forskellig negativ indvirkning både fysisk og psykisk. Stress er desværre blevet en kedelig konsekvens af vores hektiske arbejdsliv, som kommer til udtryk på forskellig vis. 

  • stress, nakke-spændinger
  • hovedpine
  • hormonelle ubalancer
  • overvægt
  • dårlig nattesøvn
  • uro
  • manglende koncentrationsevne
  • hjertebanken

I modsætning til kortvarigt stress er langvarigt stress  en overbelastning af kroppen, der kan føre til depression, varige kroniske sygdomstilstande og i sidste ende være dødelig. Derfor er det vigtigt at kende symptomerne, så en varig sygdomstilstand kan forebygges inden det er for sent.

 

Zoneterapi til at afhjælpe stress

Ved hjælp af zoneterapi på fødderne er det muligt at aktivere det parasympatiske nervesystem  – den del af nervesystemet som dominerer, når vi føler os afslappede.

Samtidig stimulerer zoneterapien hormonbalancen, så niveauet af stresshormoner nedbringes og immunforsvaret styrkes herved. Der skabes energi og flow i kroppen og selve behandlingen virker beroligende og meget afslappende på krop sind og sjæl. Med zoneterapi kan du komme ud af din stresstilstand i kroppen og komme tilbage til et større nærvær og få mere glæde i dit liv uden smerter og ubehag.  

Selve zoneterapien suppleres yderligere med støttende samtaler, da det  også er vigtigt at tage fat om selve årsagen til stressen, hvad den end skyldes. 

Zoneterapi kan forebygge stress

Zoneterapi kan ligeledes bruges forebyggende. Du får boostet dit immunforsvar og får slappet af. Det kan også være en god ide at supplere med afslappende teknikker som eks. traveture i naturen, yoga, meditation og mindfuldness.

Virkningen efter en zoneterapi behandling er, at din krop vil føles mere afslappet. Stress i kroppen vil lægge sig efter et antal zoneterapi behandlinger

Hvor mange behandlinger der skal til, afhænger af, hvor længe du har været stresset/haft hovedpine.

Stress er ikke et tegn på svaghed. Stress er tværtimod et tegn på, at du har været for stærk alt for længe!!!

– ukendt

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få inspiration og fif fra min og zonterapiens verden

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser