Living Water Vortex – energikande

Water is the driving force of nature

– Leonardo da Vinci

Min historie med vand

At vand ikke bare er vand har dr. Emoto bevist i sin forskning og i hans bog ”de skjulte budskaber i vand”

viser hvordan iskrystaller ændrer struktur alt efter hvilken lyd – frekvens de udsættes for.

I homøopatiens verden bruges vand også som budbringer af beskeder til vores celler, så derfor er det af afgørende betydning, at det vand du drikker er af en god kvalitet.

Her i huset har vi nu i en del år været de glade og taknemmelige brugere af Living Water Vortex kanden. Hver eneste dag snurrer kanden lystigt i vores køkken og beriger det vand som kommer ud af vandhanen med strukturer som kom det direkte fra kilden i bjerget.

Vi mærker både i smag og energi at vandet gør en forskel på de kommende sider kan du læse mere og jeg henviser til link hos opfinderen og ophavsmanden til kanden Erik Lavigne fra Clean-Water.dk

Jeg ønsker som Clean Water at gøre mennesker opmærksom på vigtigheden af at alt levende på jorden skal forsynes med vand af en tilstrækkelig god kvalitet, for naturlig sundhed og et godt liv med celler der vibrerer og er levende.

Fakta om Living Water Vortexér

Living Water Vortexér er en 1,8 liter plastkande med et plastlåg, hvori der er indbygget en motor samt en elektronisk styreenhed, som bestemmer retning, tid og hastighed.

En propel, udformet som et ahornfrø, og fremstillet af stål med belægning af rent sterling sølv, bevæger vandet i en 3- dobbelt vortex spiral.

Et indbygget batteri sørger for driften af en stabil elmotor, med kraftige permamagneter. Opladning gennem mini-usb stikket, med en alm. mobillader på 5,5 volt. Tager ca 4 timer. Når lyset blinker blåt, og motoren ikke starter, skal den lades op.

Det praktiske

3 forprogrammerede taster styrer hastighed, Hz, omdrejninger og tid.

 • Vand påfyldes til øverste vandrette mærke.

 • Den indbyggede timer i kanden sørger for, at propellen automatisk stopper, når det valgte program er kørt
 • Sølvet i propellen virker antiseptisk, men husk af polere den når propellen bliver mat og anløbet, ligesom andet sølvtøj. Ellers aftager den bakteriehæmmende virkning. Sølv er som bekendt blødt, så vær omhyggelig med håndteringen, og brug ikke slibende midler.
 • Det er sikrest at opbevare låget på kanden når den ikke benyttes. Det kan aftørres med fugtig klud. Låget kan med fordel lægges på en lun radiator natten over, for at fjerne indvendig kondens, som opstår under temperatursænkningen i processen. Måske 1-2 gange om ugen. Det anbringes med propellen nedad, for at fugten kan komme ud ved usb gummiproppen, som åbnes.
 • Kalkpletter på kande og låg fjernes med lidt eddike eller citronsyreopløsning på en blød klud.

  INTET MÅ KOMME I OPVASKEREN!

  SÆT IKKE KANDEN I KØLESKABET MED LÅG PÅ
  – DET DANNER KONDENS I MOTOR OG ELEKTRONIK.

Funktionsknapperne:

 

Venstre symbol: Til almindeligt vandhanevand. Denne knap bruges når du har gennemført de 6 ugers indkøringsperiode.

Miderste symbol: Til let forurenet vand, klorrenset vand. Programmet køres 2 gange, afvent at bobler lægger sig i mellem hver kørsel. Tager ca. 7-8 minutter. Vandet, bliver noget stærkere ved brug af denne knap. Ved tegn på ubehag gå tilbage til symbolet med mindre bobler.

Højre symbol: Programmeret til at give dig en god start i brugen af LIVING WATER VORTEXér. Se under “Kom godt i gang” hvorledes du bruger denne knap.

Daglig indtagelse – kom godt i gang

Da det tager mange af vores celler 21 dage at fornyes og 21 dage til at vænne sig til dette nye vand, har vi beregnet en tilvænningssperiode på ca. 6 uger*.
I opstartsfasen benytter du udelukkende stemmegaffel-knappen, for at blive tunet ind.

SÅDAN GØR DU:

Uge 1:
Tryk 1 gang på højre symbol (stemmegaffel). Begynd med ½-1 glas vand første dag.
Dag 2 drik 1-2 glas hvis du ikke mærker ubehag. Fortsæt hermed i en uge.

Uge 2 og 3:
Samme procedure som i uge 1. Drik efter behov op til ca. 1 liter for hver 40 kilo kropsvægt. Ved ubehag – drik mindre.

Efter ca. 3-6 uger uden ubehag er du nu klar til at bruge symbolet med de få bobler i din hverdag. Hvis du føler ubehag her, så drik mindre.

Når din krop har vænnet sig til den ændrede energi i vandet kan nogle bruge knappen med de mange bobler for at øge energien yderligere i vandet. Brug samme tilvænningsprocedure som ved opstart med højre symbol (stemmegaffel). Hvis det medfører ubehag, gå tilbage til programmet med de få bobler.

OBS:

Ved ubehag, gå tilbage til det forrige program, eller drik mindre / færre glas om dagen.

*”SÆRLIGT SENSITIVE” bør være meget opmærksomme på ikke at gå for hurtigt frem og evt. forlænge de enkelte trin med en uge eller 2 alt efter behov. MEGET VIGTIGT at du selv mærker efter – vi har alle forskellige behov.

Tidligere skavanker der er behandlet med medicin kan bryde op, da de normalt kun er neutraliseret, ikke fjernet.

Også i dette tilfælde indtages måske kun 1-2 glas vand om dagen, til ubehaget forsvinder.

Det ændrede vand er med en basisk Ph i stand til at neutralisere en del af de syredannende fødemidler vi indtager og dermed genoprette en naturlig balance i kroppen.

OBS: Læs den medsendte brugsanvisning før du tager din kande i brug, evt her på siden.

 

Energi indholdet i vand Vandets egenskaber kan fotograferes

 

Herunder ser du billeder der viser strukturen i destilleret vand.

Før kørsel med Living Water Vortexér, efter 3,3 minutter (dråbesymbol på kanden med få bobler) og efter 7,4 minutter (dråbesymbol på kanden med mange bobler).

Vi er selv imponerede over de flotte billeder, der viser det behandlede, strukturerede vand i perfekt, hexagonal form.

Vand før brug af Living Water Vortex kanden

Vand efter kørsel i 3,3 min med Living Water Vortex kanden 

Vand efter kørsel i 7,4 min med Living Water Vorex kanden

 

Filosofien bag Living Water Vortex

Udvikling og idé

Opfinderen Viktor Shauberger opdagede allerede omkring 1930, vandet kan ændre struktur ved blandt andet transporten gennem lige rør.

Schauberger opfandt et transportsystem til flådning af tømmer i åbne kanaler, der bevægede sig gennem landskabet i samme mønster som åen i det naturlige løb. Der var sat en slags finner i trækanalerne, som ledte vandet i en spiralbevægelse. Denne bevægelse holdt tømmeret i centrum af vandstrømmen.

Han påviste ligeledes, venstredrejning, implosion er livets opbygning, højredrejning, eksplosion, nedbrydning.

Ifølge Schauberger, og mange andre med ham, er implosionsteknikken fremtidens energikilde, energi og livsform. Læs evt. hans bog, “Det Levende Vand” af Oluf Alexanderson, eller “Living Water” der endnu udgives på engelsk.

Samtidig studerede den danske forsker Arne H. Paulsen naturen indgående, og den viden, sammenholdt med Schaubergers afdækninger, ligger til grund for bl.a Living Water Vortexér vandbehandlingssystemet.

Ideen til vandkanden blev udviklet af Julia Vøldan, Humlegården i Nordsjælland, sammen med Arne H. Paulsen, ca. år 1950.

Julia Vøldan kendte til Professor Varburgs nobelpris i 1932. Varburg beskrev, hvordan en cancercelle ikke overlevede i en biopsi /vævsprøve med en cancerknude, hvis Ph-værdien var over ca 6,8.

Hun mente at en øget Ph-værdi i drikkevandet kunne være gavnligt, og styrke vort immunforsvar.

https://www.youtube.com/watch?v=BFzDIftEJHk&feature=emb_title

 

Pris: 1.875 kr, eksl. fragt

BESTILLING

 

Du kan bestille med kontaktformular eller SMS og betal med mobile pay på 654823.

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser