VOKSEN

Lyt til din krop den har noget klogt at fortælle dig

 

 

Voksen

Zoneterapi til alle

Zoneterapi er ikke en kur mod sygdomme og symptomer. Zoneterapi er en støtte til din krops evne til at heale sig selv. Med forskellige tryk kombinationer og greb, tilføres din krop gennem fødderne energi til at genetablere balancen i kroppen. hvorved healingen kan ske.

Hovedpine og stress

Du kender det sikkert godt, uro, manglende koncentrationsevne, søvnproblemer, hjertebanken er nogle af de tegn, man skal være meget opmærksom på, når det gælder stress.

Fordøjelsesproblemer

Irritteret tyktarm eller problemer med fordøjelsen af forskellig art, det noget næsten alle på den ene eller anden måde kender til. En velfungrende tarm er af stor betydning og lægger grunden til et stærkt og velfungerende immunsystem.

Allergisymptomer

 Mange danskere lider i dag af forskellige former for allergier og intolerancer, der ofte viser sig som høfeber, nældefeber, eksem, mave gener eller andre overfølsomhedsreaktioner og som er med til at give ubehag og besværliggøre hverdagen.

Skab balance

Når noget i din krop ikke fungerer, kommer den i ubalance, og ubalance kan resultere i sygdom, smerter, ubehag og træthed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få inspiration og fif fra min og zonterapiens verden

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser