ET RUM TIL MOR

Med ro og nærvær møder jeg dig

Hvornår skal jeg komme?

Du er lige blevet mor, eller du har været mor i måneder og år, og nu trænger du til at have tid til dig. Tid til at blive fyldt op i dine depoter af næring til din egen krop. Tid til et rum, hvor du kan give dig hen og ikke skulle tænke på noget, men bare være og tage imod zoneterapiens og healingens fantastiske egenskaber. 

 

Hvad får jeg ud af det?

Din krop bliver afspændt og ladet op. Du får et rum, til at dele det der fylder for dig lige nu. Du bliver fyldt med energi og vil mærker hvor vigtigt det er at give plads og rum til også at du som mor fyldes op. At det ikke kun er dine børn og din familie, men også dig som mor der skaber plads og rum til at kunne modtage og dermed have overskud og energi til det du ønsker for dig og din familie. 

 

Hvad kan du selv gøre?

I forbindelse med zoneterapibehandlingen til dig, vil jeg også, hvis jeg vurderer det er nødvendigt, give dig nogle punkter og gode råd med hjem, som du selv kan bruge og arbejde med. 

Det kan fx være punkter til at berolige dit nervesystem med, eller gode råd ifht. kost og at styrke din krop og din energi. 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få inspiration og fif fra min og zonterapiens verden

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser