Gravid / Baby

Gravid og Baby

En glad graviditet

En behandling med zoneterapi kan med fordel gives til dig der venter barn, til dig der skal føde og til dig der har født samt til din baby. 

Behandlingen kan have forskellige formål som f.eks at behandle nogle af de symptomer, der kan opstå under graviditeten, samt til afspænding af kroppen. Under din graviditet er det vigtigt, at du har det godt med dig selv, så trives både du og din baby bedre. Zoneterapi er rigtig godt til at hjælpe dig og din krop i balance under de store forandringer, den skal igennem på fysisk og psykisk under graviditeten. 

Det giver dig velvære, større overskud og dermed giver du dig og dit barn de bedste vilkår under graviditeten og du får en følelse af større ro og balance.

Hvorfor zoneterapi under graviditeten?

Fordi rigtig mange gravide har fundet ud af, hvor godt zoneterapi virker på kroppen og hele hendes energisystem. Den gravide kommer typisk i behandling fra 10. graviditetsuge og ca. hver 3. uge frem til fødslen. På den måde sikrer den gravide sig, at mor og barn har det godt uden for mange graviditetsskavanker, såsom kvalme, bækkenløsning og vand I kroppen. Under behandlingerne taler vi feks. også om:

Forandringerne i kroppen

Symptomer som kan virke uoverskuelige for den gravide

Parforhold, tanker og forventninger til det at blive mor

Fødselsforberedende samtaler om fødestillinger, vejrtrækning og familiedannelse

Når din terminsdato nærmer sig, er det en god idé at komme til zoneterapi lidt oftere. Zoneterapi kan være med til at modne din krop, så din fødsel går i gang naturligt og uden ve-stimulerende midler. Den højgravide plejer at få behandling de sidste tre uger før terminsdatoen med en uges mellemrum og frem til fødslen går i gang.

Zoneterapi under graviditeten udvikler sig i flere tilfælde også til, at den gravide ønsker at have en fødselshjælper/doula med til den kommende fødsel. Her kan det være en fordel at have en fødselshjælper med, som kender hele dit forløb og har været med dig hele vejen.

Fødselsforberedelse

Jeg tilbyder den gravide fødselsforberedelse. Enten individuelt eller som en del af en fødselspakke.

Ødembehandling

En særlig og effektiv teknik til behandling af ødemer i kroppen, i den sidste del af graviditeten.

Fertilitetsbehandling

Har du forsøgt at blive gravid? Og udebliver graviditeten? Desværre er det ikke altid helt så let at blive gravid.

Igangsættende zoneterapi i forbindelse

Zoneterapi kan virke igangsættende og være det sidste skub, der skal til for at fødslen går i gang.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få inspiration og fif fra min og zonterapiens verden

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser