baby og børn

Hvornår skal jeg komme med min baby?

Det er mest optimalt at komme til zoneterapi behandlingen med et barn, der er mæt og ikke for træt, men det vigtigste er, at du/I som forældre er så afslappede som muligt. Så lad være med at stresse for at få barnet til at sove og spise inden behandlingen. Der er altid tid og plads til at amme og skifte en ble. 


Behandlingen fremkalder ofte tørst, så hvis barnet ikke ammes, er det en god idé at medbringe noget at drikke

Typiske børnelidelser?

Typiske børnelidelser, hvor zoneterapi har en rigtig god afhjælpende og lindrende effekt:

  • Spædbarnskolik/mavesmerter
  • Eftervirkninger efter en hård fødsel
  • Børneeksem
  • Sengevædning
  • Mellemørebetændelse
  • Uro, søvnproblemer, angst, stress, kvalme

Din baby kan modtage zoneterapi lige fra fødslen. 

Mange børn, både spædbørn og ældre børn har stor gavn af zoneterapi, der er en blid og nænsom behandling til din baby / dit barn.

2-3 uger efter fødslen begynder mange babyer at blive urolige og få ondt i maven. Her er det super gavnligt at sætte give zoneterapi. Ofte er tarmsystemet ikke helt modnet, der kan være en skævhed i nakken, eller baby reagerer på en hård fødsel. 

Baby Oda havde ondt når hun skulle af med afføring

Grunden til at vi søgte zoneterapi til Oda var, at hun havde ondt når hun skulle af med afføring. Hun trak benene op under sig, blev helt rød og næsten blå i hovedet samt græd meget. Derudover havde Oda svært ved at sove og vænne sig til livet uden for maven. Efter vi havde været til zoneterapi 3 gange var Oda en helt anden baby, der ikke længere har problemer med maven, og har lært at sove meget bedre. Vi har været meget glade for behandlingerne og det resultat, at Oda nu er en glad og tilfreds baby. Jeg kan på det varmeste anbefale Carolina til andre der måtte have samme problem med deres baby.

Emmi

Hvad kan du selv gøre?

I forbindelse med zoneterapibehandlingen til din baby vil jeg også, hvis jeg vurderer det er nødvendigt, give dig nogle punkter med hjem, som du selv kan bruge og arbejde med. 

Det kan fx være punkter til at berolige din baby med, eller punkter, der stimulerer fordøjelsen. 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få inspiration og fif fra min og zonterapiens verden

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser