igangsættende

Hvad er igangsættende zoneterapi i forbindelse med din fødsel?

Zoneterapi kan virke igangsættende og være det sidste skub, der skal til for at fødslen går i gang. Med zoneterapi behandling, trykker jeg på vestimulerende punkter som, hvis dit system er klar til det, vil sætte din fødsel i gang uden kunstig vestimulerende medicin. Jeg stimulerer punkter under dine fødder og punkter på din krop. En zoneterapi behandling kan under behandlingen udløse plukkeveer, hvilket er helt naturligt og gode tegn med en kommende fødsel I vente.

Det er en god ide at få din første igangsættende zoneterapi behandling cirka 14 dage før din termin. Så er der større chance for, at din fødsel går naturligt i gang. Hvis det er mere akut, så sætter jeg også kvinder i gang med det samme.

Vil du gerne vide mere om igangsættende zoneterapi behandling, er du selvfølgelig velkommen til at skrive til mig på min kontaktformular.

Hvad sker der efter en igangsættende zoneterapi behandling?

Zoneterapi behandlingen er baseret på at få sat gang i veerne hos dig. Jeg trykker og stimulerer punkter, som kan virke igangsættende på din fødsel – fordi disse punkter reelt er ve stimulerende. Hos de fleste af de højgravide klienter, mærker de plukkeveer under behandlingen samt en murren i underlivet, der minder om menstruationssmerter. Det er den naturlige igangsættelse af din fødsel modsat den medicinske, som du bliver tilbudt, når du er gået 5-10 dage over din termin. Når du forlader klinikken, sender jeg dig ud på en gåtur af en times varighed.

Efter behandlingen og mens du går, vil du med stor sandsynlighed mærke en murren og du kan mærke, at det tynger i underlivet, Det er alt sammen gode tegn og kan være det første tegn på, at din fødsel snart går naturligt i gang.

Zoneterapien har givet mig en dybere kontakt med mig selv, større velvære og ikke mindst hjulpet mig med at få en dejlig søn i armene. Det har taget mig lang tid at blive gravid, men da det endelig skete, valgte jeg at fortsætte med zoneterapien en gang om måneden frem til fødslen. Jeg har ingen komplikationer haft i min graviditet og har hele tiden følt mig dybt forbundet med mit barn i maven. Carolina har gennem min graviditet støttet mig i mine tanker om fødslen, og det at blive mor, samt guidet mig på bedste vis.

– Anne

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få inspiration og fif fra min og zonterapiens verden

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser