Zoneterapi som Fødselsforberedelse

Zoneterapi som Fødsels-forberedelse

Zoneterapi kan være en stor hjælp ved graviditet og fødsel

Jeg tilbyder den gravide fødselsforberedelse. Enten individuelt eller som en del af en fødselspakke.

Graviditet, fødsel og barsel er nogle af de største oplevelser i ens liv – hvis ikke de største. Og det handler, selvsagt om at få det allerbedste ud af det. Fødselsforberedelse kan være med til at forberede dig på dit livs største oplevelse. Jeg tilbyder fødselsforberedelse efter Holistisk Fødselshjælper metoden, uddannet af Jordemoder Sophia Puck, der anskuer graviditet, fødsel og barsel som en sammenhængende proces, og dvs., at jeg følger dig og støtter dig gennem hele processen. Undervejs benytter jeg zoneterapi, rebozo, kostvejledning og samtaleterapi. Alt sammen for at sikre en sund og ukompliceret graviditet.

Fødselsforberedelse hos mig handler om at klæde dig så godt som muligt på til din kommende fødsel. En fødsel er unik og kan ikke sammenlignes med andet vi kender eller har prøvet I livet. Men du kan blive klogere på dig selv og komme til at stå stærkt i din feminine kraft i din overgang til fødsel og moderskab.

Anbefaling

”en følelse af lethed og overskud til hverdagen efter zoneterapi under min graviditet”

– Camilla 

”Oscars mave driller ikke i nærheden af, hvad Frejas mave gjorde – og mon ikke det blandt andet er takket være mine behandliger hos dig og bruge af mælkesyrebakterier. I hvert fald tak hvis det er en af årsagerne”
– Maria

Her er nogle af de emner, som fødselsforberedelse kan hjælpe dig med:

Lindring af fysiske påvirkninger under graviditet

  • Forberedelse til rollen som mor
  • At stå stærkt i din feminine kraft sammen med din partner
  • Arbejde med egne ressourcer til brug under fødsel
  • Tryghed og kontinuitet i graviditeten
  • De bedste betingelser for barnet før, under og efter fødslen
  • Større overskud for familien

Hvis du vil høre mere om fødselsterapi og mine erfaringer som fødselshjælper, er du meget velkommen til at ringe på 23 63 92 60 eller skrive en besked i min kontaktformular.

Hvorfor fødselsforberedelse?

Din personlighed – på godt og ondt – vil titte frem under en fødsel.

Måske du er typen der kæmper meget for alt hvad du foretager dig her I livet. Men den kamp behøver du ikke under en fødsel, ved at du får tillid til dig selv og din krop, kan du slippe kontrollen og bruge kræfterne på veerne under fødslen.

Den udfordring som vi spotter sammen, vil vi arbejde med helt konkret med øvelser, vejrtrækning og samtale. På den måde vil du få en større indsigt i dig selv og lære, hvor og hvordan du kan sætte ind og som du kan bruge aktivt, når fødslen går i gang.

Nogle af dem, der går til fødselsforberedelse under deres graviditet hos mig, vælger også at have mig med til selve fødslen. Her vil vi sammen arbejde videre med den viden og erfaring vi fik under fødselsforberedelse.

People don’t need to be saved or rescued. People need knowledge of their
own power and how to access it.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få inspiration og fif fra min og zonterapiens verden

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser