Håndlæsning

Igen i år har Tahoma 2 gange besøgt Rønninge, med fuldt hus begge gange. Jeg har haft fornøjelsen af Tahoma´s besøg de gennem de sidste 10 år, hvor hun 2 gange årligt er to dage på min klinik. Det er dejligt at hoste Tahoma og byde nysgerrige sjæle velkommen til hendes håndlæsning.

Hun besøger Rønninge den 24. og 25. marts og du kan læse mere her og ønsker du at booke en tid, så skriv mig en sms på 2362 9260. Du skal ikke vente for længe, der er rift om pladserne.

Tahoma læser hænder og jeg læser fødder. Det har vi besluttet at fortælle om i

 

“Hånd- og fodlæsning under samme tag” foredrag v/Tahoma og Carolina           tirsdag den 23. marts i Rønninge kl. 18.30 – ca. 21.30.

Håndlæsning og fodlæsning på en og samme tid.

Tahoma, håndlæser og Carolina, fodlæser inviterer denne aften til et spændende foredrag om hænder og fødder og hvordan de begge kan bruges som værktøjer til en øget selvforståelse. Vi åbner op til håndens og fodens mysterier og vil denne aften være dine guides i håndens og fodens landskab.

Nøgleord denne aften:
Fingrene og tæernes betydning
Overordnede linier / elementer alle har i hånden og på foden og deres betydning:

I hånden: Livslinien, hovedlinien, hjertelinien, skæbnelinie

På foden: Jord, vand, ild, luft

Fra 18.30 til 19.00 har du muligheden for, at fået lavet et hånd eller fod aftryk, som du kan bruge under aftenens foredrag, så kom tidligt.

Der vil blive serveret kaffe/te og godt til ganen i pausen.
Pris: 300 kr incl. aftryk, kaffe og godter.

Tilmelding på: 23639260.

Glæd dig det bliver en aften fyldt med viden om hænder og fødder, sjov, glæde og latter. Hvis du allerede nu ved, det skal jeg da bare med til så skriv til mig her

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få inspiration og fif fra min og zonterapiens verden

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser