Monas abrikoskugler

Monas abrikoskugler (det rene guf…)

250 g abrikoser (el. figner)

150 g dadler

2-3 dl kokosmel

2-3 dl havregryn

2-3 spsk. kakao

3 spsk. flydende honning

½ tsk. vanille  

Ca. 1 dl vand

Det er nok ikke nogen nyhed for dig at kokos er sundt. Kokos er rigtig sundt, olien er det sundeste at stege i og kokosmælk en super erstatning for mælk og fløde til madlavning og i smooties. Kokos styrker immunforsvaret, bekæmper parasitter og svamp som ex. candida, uanset om du spiser kokos kødet, olien eller kokosmælk. Kokos kan hjælpe på influenza, halsbetændelser, urinvejsinfektioner, bændelorm, herpes, gonoré, bronkitis – bare for at nævne nogen.

Uanset om du spiser kødet, drikker mælken eller bruger kokosolie, er kokosnødder en lækker og nærende kilde til fiber, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Det indeholder masser af calcium, kalium og magnesium, samt masser af elektrolytter. Elektrolytter er med til at opretholde væskebalancen, en normal muskelfunktion og stimulerer optagelsen af vand i tyndtarmen.

Figner og dadler hakkes fint og æltes med resten af ingredienserne. Konsistensen reguleres med vand. Konfektmassen skal være ret fast og sammenhængende og trilles til fingertykke pølser eller kugler. Kan trilles i kokosmel.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få inspiration og fif fra min og zonterapiens verden

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser