Pachama Kakao Ceremoni

Der er mange spændende ting i støbeskeen til til næste år, hvor jeg planlægger at tiltrække spændende foredragsholdere til Rønninge. Jeg har allerede afsløret et af dem.

 

Lørdag den 18. marts kl. 19 – 21

Pachama Kakao Ceremoni til overgangen fra yin til yang. Foråret er på vej og dermed begynder den mere udadrettede energi, hvor lyset strømmer ind og lysten til aktiviteter både ude og inde stiger. Pachamama Kakao vil hjælpe dig med at bevare roen og balancen i denne overgang.

Kom og vær med når min kære datter Sophia – der til dagligt arbejder med denne ceremoni kakao – www.sophiapuck.dk, lægger vejen forbi Stavnsagergyden 5, hvor hun vil fortælle om kakaoens livgivende virkning, samt lave en guidet meditation og trommerejse med kakaoen.

Vi starter aftenen med at samles i en cirkel om bordet. Du vil blive introduceret for Kakaoens fantastiske egenskaber og til hvordan du kan bruge den i din hverdag også når det går stærkt, til at finde roen i dit indre og stå stærkt i dig selv.

Du tilmelder dig ved at betale 375kr på mobilpay til 23639260 med teksten: Pachama og dit navn.

Pachamama Kakao er ikke bare kakao, men arbejder dybt i kroppen og ønsker at støtte dig som kvinde.
Hun kommer med en stærk feminin energi, der vil vitalisere og fylde dig op i både krop, sind og sjæl. Fra hver lille celle til dine vildeste drømme.

Pachamama Kakao ønsker at hjælpe dig med at tage i mod.
Hun ønsker, at du skal mærke den livgivende energi du rummer, bare fordi du er kvinde.
Når du kan tage i mod kan du også tillade nydelse. Når du kan tillade nydelse kan du fylde dig selv op og derfra kan du give til dig selv, andre og verden i overflod.

Pachamama Kakao ønsker at minde dig om din visdom. Hun ønsker at give dig et centrum at handle fra, hvor du kan møde verden forsikret om, hvem du er – i tillid og overgivelse.

Der vil være mulighed for at købe Pachamama Kakao

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få inspiration og fif fra min og zonterapiens verden

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser