Pachamama Kakao

Nydelse, vitalitet og balance i en moderne verden

Når du er fyldt op går alting lettere. Du fortjener at fylde din kop op først – så du kan klare og gøre og være alt det du ønsker. 
Lad Pachamama Kakao skabe vejen for dig…

Lidt om min vej til Pachamama Kakao…..

Jeg har aldrig været den store kakaodrikker, men det blev der lavet om på, da jeg blev introduceret til Pachamama Kakao af min ældste datter Sophia, som er kvinden bag PACHAMAMA KAKAO

Hendes begejstring for den forbindelse hun havde fundet til Moder Jord igennem kakaoen, der oven i købet kommer fra Peru, som er hendes andet elskede hjemland og hvorfra hendes mand kommer, smittede af på mig og efter lidt tøven og nølen, måtte jeg også prøve, det som hun fortalte så passioneret om.

Jeg deltog i nogle af hendes Kakao Ceremonier, og fik der en fornemmelse af energien i kakaoen og hvad den kan. Men det var først da jeg begyndte at drikke det på daglig basis, at jeg for alvor kunne mærke denne fantastiske energi og forbindelse til Moder Jord, som kommer igennem Pachamama Kakaoen. Det er som om at jeg  igennem kakaoen får nogle tråde bundet sammen inden i mig – ja jeg vil sige healet, og at energien får mulighed for at løbe mere frit, ligesom jeg ved hver mundfuld oplever at give mig selv et kram og jeg mærker varmen i mit hjerte og mit sind bliver stille.

Jeg kan også finde på at bruge den til at sætte en intention for dagen

 

Fortæl mig hvorfor Pachamama Kakao er så fantastisk

….. det er den fordi igennem kakao, forbinder du dig med dig selv, ved at forbinde dit hoved med dit hjerte. Det er en helt særlig oplevelse første gang, men ikke mindre betydningsfuldt og væsentlig alle de gange du gør det. Sagt på en anden måde er kakao en hjerteåbner, som hjælper med at stilne sindet, og på den måde lettere komme i kontakt med de dybere lag af dig selv.

Det drejer sig om, at vi skal blive mere bevidste om denne kraft – vores skjulte potentiale – så vi kan bruge den, for at få det godt og leve et liv i kærlighed til os selv.

Sundhed er noget, man bygger op og værner om – ligesom en kærlighedsrelation. Gennem mange valg her i livet skaber vi vor sundhed og derigennem vort velbefindende.

  

Om Pachamama Kakao

Pachamama Kakao er ren rå Criollo kakao fra Satipo i Peru.

Det er en plantemedicin brugt gennem årtusinder, først dateret tilbage til Maya indianerne i Mexico 2000 år før vores tidsregning. Her brugte de kakaoen i både medicinske, men også rituelle sammenhænge.

Pachamama Kakao er ceremoniel kakao. Hele kakao bønnen bruges til at lave den kakaomasse, der udgør Pachamama Kakao. Dette gør, at vibrationen i kakaoen bliver højere, fordi forarbejdningen er minimal og hele frugten er brugt.

Ceremoniel kakao, modsat mange andre plantemediciner, er ikke psykadelisk. Tværtimod skaber den et rum for dig, hvor du kan gå på opdagelse i dig selv, hvor i mod for eksempel ayahuasca, San Pedro og svampe nærmere overtager dig og tager dig med på rejse. 

Pachamama Kakao er derfor glimrende at bruge som redskab og støtte i meditation, ceremoni eller blot som dagligt værktøj til mere balance og sundhed. 

 

I min vejledning og zoneterapi lægger jeg vægt på at åbne forbindelsen fra hoved til hjerte (den korteste vej fysisk, men den længste vej psykisk), til at blive mere bevidst i dine valg og i din hverdag, samt at hjælpe dig med at heale de sår og traumer, der er på krop, sind og sjæl. 

Jeg bruger en kombination af samtale, zoneterapi- og healingsteknikker samt vejledning i sund og nærende kost til at genskabe balancen i din krop, sind og sjæl.

 

 

Tilbage til det oprindelige

 

Criollo bønnen menes at være den oprindelige kakaobønne. Denne er sjælden, da den er sværere at gro, kræver mere tid og ikke kan høstes så mange gange om året, som de typer af kakaobønnerne der bruges til andre former for kakao eller chokoladeprodukt.

 

Kakaoen vokser på pachamama (Moder Jord) i Satipo, der ligger i Amazonas, i midten af Peru, i 13-1900m højde.

Her gror criollo bønnerne på landbrug, der af den peruvianske myndighed er godkendt og klassificeret økologisk – i nærheden af andre frugter – hvilket giver jorden den mest optimale næring til kakaofrugterne.

Området grænser op til Andes bjergkæden, hvilket giver kakaoen en kraft, storhed og dybde fra netop Andesbjergene, men samtidig også en mystik, feminin finurlighed og levende bevægelighed fra Amazonas.

Den skal smages og opleves.

Tilblivelsen af Pachamama Kakao

Bønderne, der dyrker kakaoen arbejder i familievirksomheder, der er samlet under et kooperativ.

Dette sikrer, at alle får god betaling og gode vilkår at arbejde under. Dette vægtes højt hos Pachamamakakao.com., som er der jeg får kakaoen fra.

At kakaoen er rå betyder, at de rå kakaobønner er fermenteret ved en temperatur, der ikke overstiger 42 grader. De fermenterede bønner er tørrede i solen, hvilken adskiller den fra den gængse chokoladeproduktionen, hvor kakaoen ofte bliver ristet og brændt og derefter tilsat kunstige smagsstoffer på at overdøve den brændte og ødelagte kakaobønne.

På den måde bibeholder kakaoen alle sine næringsstoffer.

Afstanden mellem kakaofrugten i Peru og brugeren i Danmark er gjort så kort som mulig.

 

Pachamama kakao har en vigtig besked til kvinder

 

En enorm kilde til næring

 

Dette skyldes blandt andet, at 100% kakao, der som Pachamama Kakao er rå indeholder mere en 700 forskellige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Herunder et højt indhold af magnesium, calcium og jern.

Pachamama kakao indeholder blandt andet serotonin, tryptophan, tyrosin og phenylethylamin. Allesammen neurotransmittere, der virker positivt på hjernen og dermed giver den opløftende effekt på humøret. Vær opmærksom, hvis du tager psykofarmika. Nogle typer af denne medicin, kan interagere med kakaoen og derfor anbefales det ikke at drikke kakao, mens du er på denne medicin. Rådfør dig med din læge. Ovenstående skyldes kakaoen indhold af tryptofan og MAO-hæmmere

Rå kakao er glutenfri, mælkefri, nøddefri, koffeinfri, kunstig-tilsætningsstof-fri

 

Moder jord kontakt

Pachamama Kakao sælges i poser a 500g og 100g.

Kakaoen kommer i mindre rå stykker, der alle sammen er udhukket fra en større blok. Dette er valgt, for at give dig som kunde den mest autentiske oplevelse.

Pachamama Kakao er forbindelse til moder jord og det får man bedst, hvis man rent faktisk kan se, former og farver i kakaoen – i Moder Jord – og ikke blot noget pulver, der på forhånd er gjort klar.

 

Priser:

100 g          129 kr
500 g          375 kr
2 x 500 g    650 kr

eksl. fragt.

 

BESTILLING

 

Du kan bestille med kontaktformular eller SMS og betal med mobile pay på 654823.

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Stavnsagergyden 5, Rønninge, 5550 Langeskov

 

2363 9260

 

 

Handelsbetingelser    |    Privatlivspolitik    |     Priser